MEMBERS AREA
Jeg er født og opvokset i Århus og har taget min uddannelse på Ingeniør-højskolen der.
Siden har jeg altid beskæftiget mig med produktudvikling og salg, hvilket har inspireret mig så meget, at jeg har været involveret i opstart af flere selskaber.
I dag deler jeg iværksætter driften med kæreste og 3 børn på Østerbro i København - og prøver at få alle ender og kanter til at mødes i en travl og spændende hverdag.

Lindcom
Lindcom leverer IT- løsninger til råvarebrancen, vi måler ograpporterer on-line fra tusindevis af tanke og siloer og vores Web portal gør det muligt at følge med i indhold og distribution via internettet.
Vores udviklingsfokus har været enkle og billige løsninger, der er nemme at montere og skaber overblik.

Ny teknologi gavner miljøet
Ny teknologi er ikke kun en økonomisk gevinst for virksomhederne, men hjælper dem også med at hjælpe miljøet Vore it-løsninger bygger på avanceret teknologi og kritisk foretningsviden om distribution og opbevaring af råvarer. Vores
målsætning er at skabe en grøn evolution, eller et bedre miljø gennem revolutionerende teknologi. Det gør vi ved at tilbyde en portefølje af produkter der hjælper virksomheder med at reducere omkostninger og CO2 udslip gennem effektiv og brændstofbesparende logistikstyring.

eStock måler det du laver. Øjeblikkeligt.
eStock er et komplet system, der optimerer din forretning til ”Lean Production” og ”Just in Time”. Systemet måler indhold i siloer og tanke, styrer dit varelager og passer din logistik, minut for minut.
Det giver dig fuldt overblik, reducerer dine omkostninger - og hjælper dig med at tage ansvar for miljøet og dine omgivelser.

Company: App2trade
Website: www.app2trade.com
Mail: fla@app2trade.com
Mobile: +45 4041 0804

We support

Aditus Social

For info about meetings, discussion and other relevant issues, please visit our linkedIn profile or write to dorte@aditusbiz.com
MEMBERSHIP: Write dorte@aditusbiz.com for more info Copyright 2011
Design: TRUE™ // CMS: Dudal Webdesign